Huolenpitosopimus

Ota autosi kokonaiskulut hallintaan: Kia-huolenpitosopimus tarjoaa edullisesti huoletonta autoilua Kian omistajalle.

Huoletonta autoilua jopa 10 vuodeksi edullisella huolenpitosopimuksella

Solmimalla Kia-huolenpitosopimuksen uuden Kia-auton hankinnan yhteydessä, sen huolto- ja korjauskulut jäävät Kia-merkkihuollon vastuulle ennakolta sovittua kuukausimaksua vastaan. Voit siis huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa Kia-merkkihuollossa koko sopimuksen voimassaoloajan maksamalla vain kiinteän kuukausierän.

Mitä sopimus kattaa?

Sopimus kattaa auton voimassa olevan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot ja normaalista käytöstä aiheutuvien vikojen korjaukset osineen ja tarvikkeineen. Myös polttimot ja pyyhkimen sulat uusitaan tarvittaessa määräaikaishuoltojen yhteydessä tai liikenneturvallisuuden sitä vaatiessa. Kolarin tai jonkin muun ulkoisen tekijän aiheuttaman vaurion korjaus ei kuulu huolenpitosopimukseen. Sopimuksen sisältöä voidaan laajentaa tarpeen mukaan ja liittää siihen esimerkiksi sijaisauto huollon ajaksi sekä renkaiden kausivaihdot.

Sijaisautopalvelu

Kia-huolenpitosopimusta voit täydentää edullisella sijaisautopalvelulla. Se tarjoaa sijaisauton käyttöösi silloin kuin autosi on korjaamolla huolenpitosopimukseen sisältyvien huoltojen tai korjausten vuoksi. Sijaisautot ovat uuden veroisia ja palvelu sisältää myös sijaisauton polttoaineet sekä vakuutukset.

Kia-huolenpitosopimus sisältää

 • Huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot ja moottoriöljyjen vaihdot
 • Luonnollisesta kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuvat välttämättömät korjaukset
 • Sopimuksessa erikseen hinnoiteltujen lisävarusteiden luonnollisesta kulumisesta ja asianmukaisesta käytöstä aiheutuvien huolto- ja korjaustoimenpiteet
 • Ensihuollon
 • Ilmastointijärjestelmän huoltotäytön tarvittaessa, enintään joka toinen vuosi
 • Kia 24h-tiepalvelun huolenpitosopimuksen päättymispäivämäärään tai sen irtisanomiseen saakka

Muistathan kätevät lisäpalvelut

Halutessasi voit laajentaa Kia-huolenpitosopimusta seuraavilla elämää helpottavilla lisäpalveluilla

 • Sijaisauto huollon ajaksi
 • Renkaiden kausivaihdot
 • Rengashotelli
 • Vuosihuollot
 • Jatkosopimus ensimmäisen sopimusjakson päätyttyä

Asiakasportaali

Kia-huolenpitosopimusasiakkaana sinulla on käytössäsi asiakasportaali, jossa pääset hallinnoimaan omaa huolenpitosopimusasiakkuuttasi. Asiakasportaalissa voit mm. lisätä sopimuksellesi lisäpalveluita, korottaa sopimustasoasi, päivittää yhteystietojasi, muuttaa maksutapaa sekä ladata sopimuksesi. Asiakasportaalista löydät myös kaikki laskusi ja näet niiden tilanteen. Asiakasportaaliin pääet tämän sivun oikeasta yläkulmasta löytyvän painikkeen kautta ja kirjautua voit joko viimeisimmältä laskulta löytyvillä tunnisteilla tai vahvan tunnistautumisen avulla.